1. Hey Guest, looking for Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown content? Rest assured that the game is identical to Virtua Fighter 5: Final Showdown so all current resources on here such as Command Lists with frame data, Combo Lists and the Wiki still apply. However, you can expect some VF5US specific changes to come soon!
    Dismiss Notice

New Greek VF4 Site

Discussion in 'Local Scene' started by zaelock__gr, Aug 25, 2002.

1. vfcypriot

vfcypriot Well-Known Member

geia su megale. eimai apo tin kypro kai isws na ime o monadikos pou latreuei to vf.re file to vf5 einai apisteuto kai varethika na perimenw to ps3.exw idi xbox360 alla den mporw na perimenw. xeris pote akrivws tha kikloforisei to ps3.

ELLAS GIA PANTA.

2. vfcypriot

file mu an exis orexi asxolithou me vf4evo dioti ine to kalitero fighting game olwn twn epoxwn.psaxe na to vris mexri na erthi to vf5

3. Tsobanian

Tsobanian Well-Known Member

Geia soy aderfe Kyprie!!!!! To VF5 gia PS3 tha kyloforisei to febroyario se Japan kai USA kai tha einai launch title gia Europe to Martio. Etsi toylaxisto leei i SCEE. PS3 to Martio gia Europe.....

Egw toylaxisto eimai PlayStaion fan apo 1996 (To PS1 kai PS2 einai oi mones konsoles poy apektisa ektote) kai exw to VF4 kai VF4 EVo sto PS2.

4. vfcypriot

s euxaristw patriwti.makari na ine opws ta lene.egw exw kai xbox360 alla den mporw na perimenw mexri to kalokairi.

5. Tsobanian

H epilogi einai diki soy (kai ta xrimata).
    Pantws tha se symboyleya ean einai na agoraseis PS3 monaxa gia to VF5 tote na mi to kaneis (polla ta xrimata). Ean einai na agoraseis PS3 kai gia exclusive games (MGS4, DMC4, Tekken ktl) tote den exeis para na prakseis analogws.

6. vfcypriot

na sou pw tin alithia.etsi ki alliws tha agoraza ps3 logw aytwn twn pexnidiwn poy aneferes idika gia final fantasy13 kai mgs4.apla gia mena to vf einai to number 1 kai dn mporw nw perimenw.apoti akoysa to ps3 tha ine peripou sta 600 euro an den kanw lathos?

7. bulukia

bulukia New Member

Oxi re gmt dene xo asxolithei me VF giati den to theorousa
    kalo kai akoma epidi den exo PS2. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

8. bulukia

bulukia New Member

Sto thema tou VF5 gia PS3 den tha podara poli. To PS3 otan tha
    vgei em to kalo ton Fevriouario-Martio den tha einai kai i kaliteri epilogi. Pada me to pou vgenanane ta PS eprepe na perasei kairos gia na boreis na apoktiseis ena decent version
    tis konsolas.

Opote gia mena kateftheian XBOX 360 gia na pexo kai noritera.

9. vfcypriot

gmt tha ine para poli akrivo. toys poustides.

10. Tsobanian

Fysika to PS3 tha einai akribo. Egw den agorazw PS3 to 2007 logw timis kai toy gegonotos oti ta prwta modela einai problematic.
    Ypomoni paidia panw apo ola....

11. vfcypriot

patriwtes diavasa sto gamespot simera tin anakinwsi tis kikloforias tou ps3.ta ine stis 23 tou marti kai to vf5 tha ine laungh title.tha stixizi 600 euro

12. bulukia

bulukia New Member

Se kamia periptosi den dino 600euro. To skeftomouna alla me tetia timi ase kalitera. Episis den einai mikro to thema tou tsipomatos. Den pistevo oti iparxoun atoma pou afinoun to PS tous atsipoto, den iparxei na dineis 60euro gia kathe kalo game pou thes.

Teliki timi=750 euro peripou gia na pexeis VF5
    OMG!!!

13. vfcypriot

simfwnw mazi su alla den antexw stin idea na iparxi to vf5 stin agora kai na min mporw na to exw logw tis timis tou ps3.pragmatika arxisa na neuriazw m auto to thema.tous poustides nomizoun pws ta xezoume ta psorolefta tous!!!!!!!

14. Tsobanian

Kaneis san ena mikro paidaki....
    Hremise dike mou!!

15. vfcypriot

re file dn xeris poso tralamenos ime gia to vf.signwmi alla ine alithia oti kanw san mikro paidi :)

16. Tsobanian

Koubare ypomoni panw ap'ola!!! Xreiazesai peitharxia opwsdipote re sy koubare!!!!!! Ypomoni aderfi kai pali me xronia me kairoys pali dika mas tha einai (ta edafi)!!!! (Me alla logia--> Oi brwmo-tourkoi tha plirwsoyn systoma gia oti ekana sto Elliniko ethnos alla kai sta aderfia toys Kyprioys!)

17. vfcypriot

s euxaristw adelfe mu.den xexnume kai oi tourkosporoi tha afanisthoun. ELLAS KYPROS ENWSH.EIMASTE OLOI PERIFANOI POY EIMASTE ELLHNES.

18. zaelock__gr

zaelock__gr Well-Known Member

Den prolaba na dw kai polla gia to gameplay oloi epesan panw san ta korakia anyway, h poio basikh diafora pou eida einai sto movement me to kainourgio step na ta spaei kai kati periergo me tis labes fenete oti h kinhseis den kanoun interupt tis labes sta teleytea frame ths kinhshs alla yparxei ena effect san na spaei labh sto Tekken.

Se genikes grames to gameplay sthrizete kathara sto VF4 me kapoies mikres alages.

>bulukia
    To http://www.greekdojo.gr zei kai basileyei isws einai h kalyterh periodo ayth th stigmh afou ginonte synexeia ranking battle tournaments kai oloi etoimazonte gia to 5th National Greekdojo Tournament pou tha ginei 30-31 martiou kai tha erthoun fighters oxi mono apo olh thn Ellada alla apo olh thn eyroph mazi tous kai o kalyteros VF paixths sthn europh kai enas apo tous kalyterous sto kosmo Ryanhart aka Progidal Son

Elpizw na ta poume ekei

more info
    http://www.greekdojo.gr/forums/viewtopic.php?t=1257&start=0

19. Tsobanian

Terastioi poy eiste na poyme? Pws paei to VF5 (osoi to exete diladi)?

20. vfcypriot

adelfe mu epitelous exw to vf5.einai apisteuto.

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice