1. Hey Guest, looking for Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown content? Rest assured that the game is identical to Virtua Fighter 5: Final Showdown so all current resources on here such as Command Lists with frame data, Combo Lists and the Wiki still apply. However, you can expect some VF5US specific changes to come soon!
    Dismiss Notice

[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. GLC

GLC Well-Known Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

Pewnie pokaza to samo tech demo co wiosna, ale bedzie wypas. ;D

2. byczy

byczy Well-Known Member

Gdyby twoj tata byl ksiedzem to bys o tym nie wiedzial, a mama by ci mowila ze cie bocian przyniosl /versus/images/graemlins/laugh.gif /versus/images/graemlins/wink.gif
    A zanim ktorys z nas zagra w piatke to pewnie bedzie 100 stron postow /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Zreszta jedna piatka juz jest- Tiken(tak moj koles na to mowi, normalnie nie wim czy sie smiac czy co??) wiec na co narzekac, moze wielki maszter z wielkim boskonem by cos nauczyli :p

3. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    byczy said:
    A zanim ktorys z nas zagra w piatke to pewnie bedzie 100 stron postow /versus/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
    Jak ja sie na cos upre, to jestem bardzo zdeterminowany. /versus/images/graemlins/wink.gif Pewnie pojade gdzies, gdzie piatka bedzie, chociaz zeby postukac z CPU. Mam nadzieje, ze to bedzie Europa. :p

4. byczy

byczy Well-Known Member

Jedz jedz, najlepiej jak bedzie to jakis turniej, gdzie beda grali w rozne gry a zmieniac sie bedzie tylko arcade board( na Absolution chyba tak ostatnio bylo-czytalem w popularnym czasopismie) , jak board VF5 bedzie lezal obok to pokazesz ze Polak potrafi /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Potem mozesz na zaprosic na testy z miesiecznym wyprzedzeniem, albo nie bo pewnie sprzedasz i odwolasz, a my obejdziemy sie smakiem /versus/images/graemlins/laugh.gif LOL

5. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

LOL /versus/images/graemlins/laugh.gif
    GLC pakerowal i ma za swoje teraz bedzie sie ciagnal za nim zlot, ktory ".. jest ustalony tak wczesnie, zeby nie kazdy wiedzial i nic juz sie nie zmienilo..." czy jak tam /versus/images/graemlins/smile.gif
    no dobra ale dajmy temu spokuj, bo cos ostatnio pisal ze bedzie plakal w poduche czy jak tam... wiec moze ma jakiego kryzysa a my mu tak piszemy /versus/images/graemlins/smile.gif

Bedzie czad, bo zamierzam ogladac filmik z Piatki z mama i nic by w tym nie bylo dziwnego (poniekad, bo potad. a nie widzicie... trudno tak gdzies po chuja) gdyby nie to ze zamierzam go ogladac nago przyczym bede mial zasloniete listkiem (cos jak Neptun w Gdansku) kolanko, tak zaplanowalem...

Niech zyja blogi /versus/images/graemlins/wink.gif

sing if you're glad to have a blog /versus/images/graemlins/wink.gif

6. GLC

GLC Well-Known Member

Chcecie uslyszec smutna prawde? Jak wyjdzie VF5 na nowa konsole, to przez pierwszy rok albo i dluzej bedzie u nas grac moze z 5 osob. Wy dwaj grac nie bedziecie, bo niby gdzie? Sami mowicie, ze na nowy sprzet was nie stac. A w miedzyczasie wyjda 3 tekkeny, 2 soul calibury, 2 mk i cala tona 2D - wszyscy, ktorzy nowy sprzet kupia, beda grac wlasnie w to. Moze przerzuccie sie na inne gry? Szczegolnie do byczego mowie, ktory niby od roku czy ile tam gra w VF, a potem go klepie jakis ciec jedna akcja. Znajdz sobie inna gre i osiagniesz samozadowolenie, nie bedziesz sie musial uzalac, jak to ci zle na swiecie.

A nie sie mnie czepiacie o jakis zlot. Odpierdolic sie, bo juz sie to nudne robi.

7. byczy

byczy Well-Known Member

Uuuu... trafilem w czuly punk, to musialo bolec, no ale dobra odpierdalam sie bo nuda. A cieciami co mnie klepia jedna czy dwiema akcjami sie przejmowac nie bede- mam na glowie wieksze problemy.
    A, no...samozadowolenie osiagam w inny sposob /versus/images/graemlins/wink.gif
    Nowy sprzet nowym sprzetem, ale do czasu jak VF5 wyjdzie, to cena tego nowego sprzetu bedzie juz po obnizce, a uzywany shit jeszcze tanszy bedzie. Nie chce sie zbyt mocno wypowiadac w tej sprawie bo to zbyt odlegla przyszlosc.
    PS. Tych 5ciu co beda grac beda najlepszi w polsce /versus/images/graemlins/laugh.gif - GLC stawiam ze sklepiesz pozastalych 4rech
    PS. 40i4 czy ty masz jakies zabuzenia jazni??
    [ QUOTE ]
    Bedzie czad, bo zamierzam ogladac filmik z Piatki z mama i nic by w tym nie bylo dziwnego (poniekad, bo potad. a nie widzicie... trudno tak gdzies po chuja) gdyby nie to ze zamierzam go ogladac nago przyczym bede mial zasloniete listkiem (cos jak Neptun w Gdansku) kolanko, tak zaplanowalem...

[/ QUOTE ]
    w Gorze Kalwarii zachowywales sie wzglednie normalnie, ale z kazdym twoim kolejnym postem to.. ekhem nie wiem nawet co powiedziec/napisac- to nie jest normalne.

8. GLC

GLC Well-Known Member

Ja tam zadnych specjalnie czulych punktow nie mam, ale jak ktos marudzi w kolko o tym samym...

OK, to na temat. Paradoksalnie, najlepsza sytuacja byloby, gdyby VF5 wyszlo w jakis rok po wprowadzeniu na rynek PS3. :p Wtedy i ceny bylyby znosne, i sprzet juz zadomowiony. To w interesie "community". /versus/images/graemlins/wink.gif Ja i tak wole, zeby byl launch title. /versus/images/graemlins/smile.gif Zreszta i tak nie wiem, czy bede grac. Nic nie mowie, bo jesli sie okaze, ze jednak mi sie nie chce, to sie znow zacznie, jak to odwoluje i jaki jestem niestabilny...

9. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

moja babcia na niestabilne stoly to podstawia zlozona odpowiednio (zeby sie nie telepotalo /versus/images/graemlins/smile.gif ) wiele razy kartke papieru... ja babciny sposob troche ulepszylem (w moim przekonaniu) i polecam skladanie kartek z gazet gdzie widnieja twarze szczegolnie zasluzonych DEBILI!! czyli po prostu politykow ...
    (moje typy to : maciora, giertych, łazerman i pajac miesiaca za czerwiec wedlug "Nie", czyli Miodovic /versus/images/graemlins/smile.gif ; typy te przedstawiam ostatni raz bo napewwno zdazyliscie sie zaznajomic z moimi aUTORYTETAMI w dziedzinie Wykreuj siebie na skurwysyna /versus/images/graemlins/smile.gif )

Ja tez chcialbym zeby VF5 wyszlo jakos 5 czy 6 lat po wystrzeleniu konsol NG /versus/images/graemlins/smile.gif bo wtedy ceny beda przystepne (takze dla rumunow; hurej! /versus/images/graemlins/smile.gif ) a ja nie bede sobie golil jajek z nudow myslac ze mogl bym juz grac gdybym mogl ustaC /versus/images/graemlins/smile.gif czy co tam chcialem zainputowac tekstem pisanym lecz nie drukowanym ale wszystkim dobrze znanym :|

10. GLC

GLC Well-Known Member

Jak wyjdzie VF5 na nowa konsole, to sie mozemy zrzucic i kupic cala, ze tak powiem, spolecznoscia na spole. Moze u mnie stac, pewnie po tygodniu mi sie odwidzi granie, ale bede scieral kurz. Znaczy jak nie zapomne. Bo kiedys mialem kwiatki i tez obiecalem podlewac, ale zapomnialem i pozniej mnie matka opierdolila, ze pozdychaly. Ale konsola nie jest zywa, wiec chyba nie zdechnie? Moge nakryc torba, to nie bedzie lapac kurzu. No chyba, ze kurz pod torbe wleci, ale to chyba ciezka sprawa?

11. byczy

byczy Well-Known Member

Olewam chwilowo dywagacje(mamnadzieje ze istnieje takie slowo i ze pasuje do kontekstu, wrzie co to chodzi o rozwazania/gdybanka) na temat nowych sprzetow i nowego VF.
    Pytam was: Czy macie jakiekolwiek pojecie co sie dzieje z forum PSiX'a?? Mam ochote poczytac posty masztera o jego wielkosci i ogolnie pojetej zajebistosci. Posty innych uzytkownikow tez bym poczytal, sam bym cos napisal- student bez poprawek we wrzesniu, troche za duzo mam wolnego czasu.

12. GLC

GLC Well-Known Member

Forum PSX sie zesralo, bo specjalisty nie umieja zainstalowa/przeniesc/naprawic/zabezpieczyc (niepotrzebne skreslic). Tudziez w dupie maja. /versus/images/graemlins/wink.gif

13. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

Zaburzenia jazni to ja mam w lazni :p
    Wez byczy... szkoda mi pisac tutaj. Ja myslalem ze ty to kumpel jestes a ty mi takie rzeczy wypisujesz ... Najpierw zes sie GLC ujebal (biedak odparl na szczescie atak) a teraz mnie?! Weze...
    Dobra to powyzej to sa tylko zyczenia urodzinowe... czyli zart, nie? cos w stylu "misja pokojowa w iraku" albo "prezydent tusk" LOL
    a co do zrzuty to ja popieram kazda incjatywe ktora pociaga za soba solidarnosc (nie ta patetyczna, LOL ), buduje wspolnoty, tworzy nowe miejsca pracy, karmi glodujace dzieci w afryce tej naszej tu w kraju i tej odleglej, .... ale w takie cos to ja kurwa nie wejde /versus/images/graemlins/smile.gif
    mam zle doswiadczenia ze spolek i nawet jest takie pozekadlo z pieca spadlo mowiace o takich sytulacjach...napewno znacie
    "prezydent tusk" LOL

14. GLC

GLC Well-Known Member

"prezydent kaczynski" LOLx2, ale juz mu tusk zajebal haslo zajebiste

15. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

prawica nadciaga, o zgrozo!
    ale trzymaja poziom i rzadzic nie zaczeli a juz kradna i to od swoich /versus/images/graemlins/smile.gif
    Mailem juz dzisiaj nie odpisyywac:) LOL

16. GLC

GLC Well-Known Member

Kurwa spamerzy, wyluzowac i nie zasmiecac forum.

P.S. Polska pokona Finlandie!

17. byczy

byczy Well-Known Member

Pierdole nikogo sie nie ujebuje i nie atakuje.

Zaraz sie obraze i we dwoch to bedziecie ciagnac.

Pierdole to przez tydzien mnie nie ma.

18. GLC

GLC Well-Known Member

W takich sytuacjach moj dziadek mawial: "ide na gore przerznac twoja babcie". I ja mu wierze, chyba by nie oklamywal szesciolatka?

19. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

O patrzcie, teraz bedzie gral obrazona jak panienka z dobrego domu gdzie nie japa osiaga sie cel lecz uznaniem wsrod familii ...
    to byl zart ze sie ujebales cymbale i teraz tez jest zart /versus/images/graemlins/smile.gif wiec mam nadzieje ze twoj ost. post tez jest w tym toniel... jak nie bede zartowal to powie, powtarzam powiem "nie zartuje"...

20. GLC

GLC Well-Known Member

Nie obrazaj byczego, bo przestanie grac i stracisz porzadnego przeciwnika! To byl tez taki zart. /versus/images/graemlins/wink.gif

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice