1. Hey Guest, looking for Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown content? Rest assured that the game is identical to Virtua Fighter 5: Final Showdown so all current resources on here such as Command Lists with frame data, Combo Lists and the Wiki still apply. However, you can expect some VF5US specific changes to come soon!
    Dismiss Notice

[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. GLC

GLC Well-Known Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

Pewnie jakas pelnoletnia, mnie takie nie interesuja. :p Zapodaj do szwagierki jakis kontakt, bo nie chce mi sie przez znajomosci z biura ewidencji mieszkancow przez twoj adres ustalac. /versus/images/graemlins/smile.gif

Ale sie napaliliscie lolki. /versus/images/graemlins/laugh.gif

2. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

a teraz przeginam:)
    ide spac, do jutra /versus/images/graemlins/laugh.gif

3. paulosowski

paulosowski Active Member

yo, wracajac do mojego ostatniego postu, o stylu walki tej laski, to byly tylko i wylacznie moje luzne skojarzenia i pomysly.BTW fajnie jakby sie okazalo ze to malpka /versus/images/graemlins/smile.gif

4. lotrzyna

lotrzyna Well-Known Member

Ej panowie przecie nie mozemy skonczyc na stronie nr 13 - no postarajmy sie jeszcze z 10 postow i bedzie ok /versus/images/graemlins/laugh.gif
    A teraz dla sciemy juggl do Aki , ktory za chuja nie wejdzie ale moze jak ktos to czyta to bedzie probowal zrobic i sie zdziwi :p
    Akira OS:
    [3][3][P][3][3][P][3][3][P]wallSPoDwallDLCwallDbPlm -> Aoi
    no to niech miety robia - a jak cos takiego rzeczywiscie wchodzi to polewa na maxa ...

A najgorsze jest to, ze to moja 13 wypowiedz na forum ROTFL - celowo nie napisalem po st zeby nie wiedzieli o co chodzi :p niech ktos cos napisze zebym mogl odpisac GLC wymysl jakas bzdure :p

5. GLC

GLC Well-Known Member

Koniec na dzis, polowa ekipy odpadla, to nie ma co ciagnac dalej... /versus/images/graemlins/smile.gif

Dzagiel akiry nawet spoko, ale do tego jacka co 40i4 zapodal nawet nie ma podskoku. Wiadomo, 40i4 jest mistrzem polski i najlepsze akcje wymysla. /versus/images/graemlins/smile.gif

6. lotrzyna

O dobra GLC soc napisal wiec moge przyspamowac dalej :p no zapodam jakiegos nastepnego juggla zeby nie bylo zbyt podejzane:
    Kage :
    TFT[6][6][K]+[G] all characters
    zajebisty nie - napewno nie znaliscie.... a teraz dam /versus/images/graemlins/frown.gif zeby bylo, ze mi ten juggl nie wychodzi /versus/images/graemlins/frown.gif dobra koniec tego dobrego ide spac, do jutra czarnuchy /versus/images/graemlins/wink.gif

7. paulosowski

hey , jestem ciekaw czy wypalil Wam jakis zlot (po tym nieudanym u GLC ) a tak chcialem sie sprawdzic /versus/images/graemlins/frown.gif

8. paulosowski

A wracajac do VF5 to uwazam ze nowy wrestler/chwytacz bedzie jak piate kolo u wozu. A tej pannie jak wcisna jakis pseudo "taneczny " styl walki, to tez bedzie kicha.Grafa skopie zady:)

9. GLC

GLC Well-Known Member

Gen, edytuj posty zamiast pisac nowe, bo rzeczywiscie bedzie dym z tego jakis...

Co do zlotu, to o ile wiem nic nie bylo - ale za to 23-24.07 byl turniej w Gorze Kalwarii, wygral 40i4, a drugi byl Aramis z jedna akcja Sarah z FL. /versus/images/graemlins/wink.gif

10. paulosowski

super, trenuje dalej single w VF, oraz mam na razie sparringi z zywymi /versus/images/graemlins/smile.gif w T5. jednak walka z zywym przeciwnikiem to prawdziwy sprawdzian umiejetnosci.
    Szukam fajnych walk turniejowych z udzialem Leia na tym forum i normalnie nie ma. Nikt go nie wybiera?

11. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

z tymi odpowiedziami do samego siebie to faktycznie przesada... zaniechac :[

frajerzy wierza we wszystko co przeczytaja /versus/images/graemlins/smile.gif
    zartuje, nie! nie wyzywam ludzie bo jestem zwolennikiem powiedzenia
    niech pierwszy rzuci kamien ten kogo nie stac na pistolet

zrobicie ten zlot jebany w kraku...

jasne ze nie poszedlem spac, bo niby po co? juz od 2 michow chodze spac z nudow, a teraz jak sie temat rozkrecil mialbym taka glupote zrobic??

dobranoc

12. byczy

byczy Well-Known Member

Ja pierdole ale ten Battle Royale to popierdolony film, nie ogladac, chyba ze ktos lubi sie gapic na japonskie uczennice-tylko to utzrymalo mnie przy telewizorze.
    Poszedlem spac zaraz po filmie,byla godzina jakas 1am, teraz jest godzina 7:45, nie spie od 30 minut, bo wesola ekipa murarzy i tynakrzy napierdala wiertarka w sciany.
    Kurwa, zajeboza normalnie to bym poszedl i powiedzial im zeby spierdalali, bo spac sie nie da, ale durny tesc im jeszcze za to placi-ale kurwa szajs, wkurwiony jestem, juz mnie leb zaczyna napierdalac.wrrrrrrr..

13. lotrzyna

No ja dopiero wstalem ale kladlem sie o 3am :p probuje teraz wygrac endurence na el capitan za 200Aspec pints ale jakos nie bardzo ta fura :p
    Reset konsolki i nastepna fura do testu :p

14. GLC

GLC Well-Known Member

Juz bys mogl przestac marudzic z tymi wyscigowkami... /versus/images/graemlins/deadpan.gif

15. lotrzyna

No a co mam kurr pisac, ze siedze se na stronce z kamerkiami i podgladam zajebiste japoneczki ?? wiekszosc kolo 30 ale ladne - jak to azjatki - dluugo sa ladne /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Zagadalem do tetsu na gg zeby zajrzal do tego topicu ale nie wiem czy sie tu odezwie.
    A teraz kolejny hardcore juggl dla sciemy
    Aki:
    fc[6]+[P]+[K][P]fc[6]+[P]+[K][P]fc[6]+[P]+[K]dbplm pewnie normalnie b y sie dalo na Aoi wsadzic nie ? nie chce mi sie odpalac vfa zeby sprawdzic :p

16. GLC

GLC Well-Known Member

Moze zapodac stronke z jap, na pewno wiecej ludzi to zainteresuje, niz twoje wyscigowki. /versus/images/graemlins/wink.gif

Ten dzagiel siadzie, ale obawiam sie, ze nie gwarant. /versus/images/graemlins/wink.gif

17. byczy

byczy Well-Known Member

zciagam sobie anime VF ogladal ktos?? warto??mam dopiero 34% 5,2GB. Jak tak dalej pojdzie to bede to mial za 2 dni /versus/images/graemlins/laugh.gif

18. GLC

GLC Well-Known Member

Ja ogladalem kiedys, z punktu widzenia dobrego anime nie warto, z punktu widzenia bycia fanem VF wypada obejrzec. /versus/images/graemlins/wink.gif

19. lotrzyna

OOOO no to trzeba zassac !
    byczy rzuc sie linkiem do torrenta onegai /versus/images/graemlins/laugh.gif

20. GLC

GLC Well-Known Member

Szkoda tylko, ze w tym torrencie sa 24 odcinki z 35... Moj koles mowi, ze reszte jest bardzo ciezko znalezc, bo na dvd wyszly tylko 2 sezony.

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice